Psicologia
perinatal

A Reus i també online

Per Coia Borràs

phone 613 67 66 03

email

Què és la psicologia perinatal?

La psicologia perinatal és la branca de la psicologia orientada a la prevenció, suport i intervenció de les famílies durant la concepció, l'embaràs, el part, el postpart i els primers anys de vida de l'infant.

Gràcies als estudis s'ha vist la importància de tenir cura d'aquesta etapa vital de les famílies i d'establir vincles saludables entre mare, nadó i família tant abans com després del naixement. Aquesta vinculació afectiva és fonamental per una bona salut materno-filial.


Un acompanyament perinatal professional no només facilita el correcte establiment del vincle entre madre i nadó, també assenta les bases per una estructura psíquica saludable en el futur.


En què puc ajudar-te com a psicòloga perinatal?

Com a especialista en l'àrea perinatal, acompanyo les dones i les seves parelles a través de les dificultats i trastorns emocionals que puguin experimentar, des d'abans de la pròpia concepció fins ben entrada la criança. Segons l'etapa en que sorgeix aquesta problemàtica, els motius més habituals per cercar l'ajuda d'un psicòleg perinatal són:

 • 1ª Etapa

  Concepció

  Suport psicoemocional relacionat amb problemes d'infertilitat, acompanyament de parelles que travessen tractaments de reproducció assistida.

 • 2ª Etapa

  Embaràs

  Ansietat, depressió o estrés durant l'embaràs. Por al part. Inseguretat i patiment degut a un anterior part traumàtic. Avortament i dol perinatal. Preparació per a la maternitat i paternitat.

 • 3ª Etapa

  Part i postpart

  Part traumàtic. Problemes en l'alletament. Idealització d'una vida amb el fill que no es compleix. Problemes de vinculació amb el nadó. Dificultats per reemprendre una sexualitat satisfatòria. Dificultats per adaptar-se a la maternitat o paternitat.

 • 4ª Etapa

  Criança

  Estrés o ansietat en la criança.

Contacta'm sense compromís i vegem com puc ajudar-te.

Pots trucar-me directament o enviar-me un correu a través del següent formulari. Em posaré en contacte amb tu en breu.

Les teves dades seran tractades amb màxima confidencialitat i d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

ENVIAR

Coia Borràs Vidal

Psicòloga especialista en Terapia de parella, Psicologia perinatal i Mindfulness

Formació específica en Psicologia perinatal:

 • Màster en Psicologia clínica i de la salut (UVIC/ISEP)
 • Especialista Universitària en Reproducció Assistida: aspectes mèdics, psicològics i legals (UNED)